PC Dienstverlening
Postbus 83
3890AB Zeewolde

tel: 036-523 50 40
@: info@pcdienstverlening.nl

Ons team

Paul Schouten en Nathalie Schouten-Plugge zijn het aanspreekpunt voor het declaratieproces, het aanleveren van bestanden bij het DIS, de SBGGZ, CBS en de contacten met verzekeraars en gemeenten.

Carla Lamare analyseert de actuele wet- en regelgeving voor de vrijgevestigde generalistische GGZ, zodat de therapeut zich volledig bezig an houden met de inhoud van het vak. Zij is ook eindverantwoordelijke voor de praktijkadministraties. Haar ervaring, bedrijfs- en informatiekundige achtergrond zet zij regelmatig in om ondernemende mensen te begeleiden bij het realiseren van hun plannen. 

Uiteraard staan Paul en Carla daarin niet alleen. Anderen zetten zich ook enthousiast in. Sinds een aantal jaren is Nathalie Plugge ons team komen versterken. Nathalie is BIG geregistreerd en moeder van drie kinderen. Om te ontspannen zit ze graag op haar paard of bekijkt zij de wereld door de lens van haar camera.

Naast hun dagelijkse werkzaamheden zijn Paul en Carla zijn ook maatschappelijk actief. Zij zijn bestuurslid van de Stichting Evellius.Het doel van de stichting is het vergroten van het welbevinden van kinderen/jongeren of het ondersteunen van instellingen die direct of indirect dit zelfde doel ondersteunen.

In haar vrije tijd zit Carla vaak met haar vingers in de aarde van de moes- en siertuin, in plaats van op het toetsenbord of werkt ze aan het nieuwe programma van theaterzanggroep Puur!  Paul laat graag de dag aan zich voorbij gaan door op een tweewieler te springen of in de garage aan een oldtimer te sleutelen. 

Wij blijven ontwikkelen. Met een blik op de toekomst werken wij graag samen met mensen en organisaties die gedreven worden door een hoog kennis- en ervaringsniveau, een uitstekend inlevingsvermogen en een zeer flexibele vorm van klantvriendelijkheid. Vertrouwen, zorgvuldigheid en discretie maken daar onlosmakelijk deel van uit.

Wij zijn trots dat per 1 januari 2019 Nathalie Schouten-Plugge, naast Paul en Carla is toegetreden als medevennoot van onze onderneming.