PC Dienstverlening
Postbus 83
3890AB Zeewolde

tel: 036-523 50 40
@: info@pcdienstverlening.nl

Praktijkafwikkeling

Dienstverlening PCD inzake richtlijn praktijkafwikkeling in geval van ernstige ziekte of overlijden praktijkhouder

Continuïteit van de praktijk is voor u als praktijkhouder en uw cliënten van het grootste belang. U regelt dat door met collega’s afspraken te maken over waarneming e.d. Echter in het geval van langdurige ziekte, overlijden van een vrijgevestigde psycholoog/praktijkhouder of vertrek (bijvoorbeeld naar het buitenland) is niet altijd sprake van een opvolger in de praktijk.

Er is een richtlijn opgesteld voor de praktijkafwikkeling in geval van ernstige ziekte of overlijden van de praktijkhouder. Daartoe dient u een aantal zaken te regelen. PCD biedt de mogelijkheid u hierbij te ondersteunen. U kunt dan denken aan de declaratieverwerking, informeren cliënten en verwijzers, administratieve afronding van de praktijk e.d. Voor deze dienstverlening brengen wij eenmalig een opstarttarief in rekening van € 77.50 excl. Btw. Voor de werkzaamheden zelf hanteren we in het voorkomende geval het dan geldende tarief voor administratieve werkzaamheden. (in 2018 € 55,00 per uur excl. btw op basis van werkelijk bestede tijd/specificatie)

De betreffende richtlijn vindt u bij LVVP. Mocht u gebruik willen maken van onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.