PC Dienstverlening
Postbus 83
3890AB Zeewolde

tel: 036-523 50 40
@: info@pcdienstverlening.nl

Specialist in praktijkadministratie

Praktijkadministratie
Veel zorgverleners hebben (een deel) van hun praktijkadministratie uitbesteed aan PC Dienstverlening, waardoor zij zich kunnen concentreren op de inhoudelijke kant van hun praktijk.

Voordelen
De voordelen zijn evident, geen tijd meer vrij hoeven te maken voor het declareren, controleren op invoer van gegevens, aanmaken van digitale bestanden, nota's voor de eigen bijdrage, én heel belangrijk: contact met de zorgverzekeraars en gemeenten. Daarnaastondersteunen wij u graag op van de actuele wet- en regelgeving.

Wij werken namens u, onder uw naam. Uw eigen praktijkadministratie op afstand.

U voert geen vervelende gesprekken met cliënten over niet betaalde nota's. De herinneringen en aanmaningen gaan op tijd de deur uit en, indien nodig, het schakelen wij in overleg met u de deurwaarder in.
Uiteraard houdt u een helder beeld van de (financiële) stand van zaken. Direct na het verwerken van uw financiële gegevens ontvangt u de rapportages. Zo bent u altijd op de hoogte. Want we zijn ons terdege bewust van onze verantwoordelijkheid voor de taken die u ons toevertrouwt.

Met dat doel voor ogen, nemen wij u een aantal essentiële, maar tijdrovende taken uit handen, zodat u zich kunt concentreren op datgene waar het allemaal om draait.

Eigenlijk kost het u niets!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw professionele praktijkadministratie? Wij rekenen het u graag voor. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ons telefoonnummer is 036-5235040. Mailen kan natuurlijk ook:c.lamare@pcdienstverlening.nl